lördag 11 juli 2009

Leila Lindholms a piece of cake


Inspirerad av andra bloggare som berömt Leila Lindholms a piece of cake, har även jag äntligen köpt boken! Kändes ju nästan som ett måste med tanke med namnet på min blogg, cheesy I know... Hittade den i varje fall på Stockmann var den kostade runt 17 euro, vilket jag tyckte var ganska förmånligt. Finns även på adlibris för 19 euro. Massor med härliga recept och fina bilder, så fort jag hinner skall jag pröva på något av recepten!

Visst är det roligt att läsa olika matbloggar och bli inspirerad, men att bläddra i bakböcker är ju faktiskt mycket mysigare, och värda att investera i om man tycker om att baka!

Näst på min önskelistan är:

1. Kemiaa Keittiössä av Anu Hopia, förklarar köks-kemi på ett enkelt sätt
2. P.S. av Hans Välimäki och Anu Hopia, en bok om härliga bakelser från nybörjarnivå till pro-kockar
Tyvärr finns böckerna endast på finska...

4 kommentarer:

 1. Terppa!
  Joo, jag vet, de där ladyboysen var "ganska" skrämmande! De gav förstås min pappa en lapdance (yök) o han tänkte skratta byxorna av sig, usch usch usch :)
  När var det nu ni sku åka till NY? Ser fram emot matuppdateringar därifrån sen!

  SvaraRadera
 2. Åker den 28.8 :) Jo jag ska nog uppdatera härligheterna jag hittar därifrån, men det blir troligen först efter resan..

  SvaraRadera
 3. åh så mycket gott du hade på bloggen! :) kul att du köpt "a piece of cake". jag har också den och den är superbra! :)

  SvaraRadera
 4. så härligt med new york resa!! :) jag köpte mitt india tree strössel på whole foods, så kolla där. :)

  SvaraRadera