tag:blogger.com,1999:blog-7274617505148008441.post8955212165697933584..comments2023-10-25T13:03:26.721+03:00Comments on Piece of Cake: Världens bästa uppfinning..?Elisabethttp://www.blogger.com/profile/01120335590509740439noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-7274617505148008441.post-51508824069377749482009-10-21T01:55:05.670+03:002009-10-21T01:55:05.670+03:00Jessssssssssssssssssss!!!!
Dom e så fina dessutom...Jessssssssssssssssssss!!!!<br /><br />Dom e så fina dessutom! Snygga på foto kan jag även tänka mig :) Och helt klart superfood...med "liten" sockerjacka på...krhm.<br /><br />Nå jag väntar här på din Halloween-special! Du kan ju börja göra seasonal stuff. Snart har du fått ihop en egen kokbok! Elisabeth La Von Tan (låter ganska asiatiskt...).<br /><br />H: din lilla Barbie-Louboutin klacksko :)Emppuhttps://www.blogger.com/profile/11315858963035715592noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7274617505148008441.post-66684945034627097142009-10-19T13:44:10.605+03:002009-10-19T13:44:10.605+03:00Vilken bra idée, de skulle ju passa perfekt till H...Vilken bra idée, de skulle ju passa perfekt till Halloween! Jag har bara en gång ätit candy apples, och det var i Paris, finns knappast att få någonstans i Finland. Jag kollade snabbt på några recept och det behövs tydligen en "candy thermometer" för att lyckas med receptet. Troligen hade du inte hettat upp sockermassan tillräckligt, och därför rann glasyren av... Men så fort jag får tag på en godis termometer så ska jag försöka mig på receptet :) Man kan ju också dekorera dem med choklad, men det är förstås inte samma sak.Elisabethttps://www.blogger.com/profile/01120335590509740439noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7274617505148008441.post-46509556076799653602009-10-18T05:03:33.952+03:002009-10-18T05:03:33.952+03:00http://www.recipetips.com/images/recipe/dessert/ca...http://www.recipetips.com/images/recipe/dessert/candy_apples.jpg<br /><br />här är bad boysenEmppuhttps://www.blogger.com/profile/11315858963035715592noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7274617505148008441.post-92009789733189217452009-10-18T05:01:56.044+03:002009-10-18T05:01:56.044+03:00Jag har en receptönskning!
Jag gjorde candy apple...Jag har en receptönskning!<br /><br />Jag gjorde candy apples häromdagen (dvs. inte såna med toffeeglasyr utan med röd coat). Jag tycker att de är härliga och passar bra nu till hösten och vintern, de e som stora tikkarin. Men något gick fel. Mina äpplen fick snuva och nästa dag hade all glasyr runnit ner på bordet och det enda som fanns kvar att servera var äpplen med en tunn päls av socker och kanel :( Det var tragiskt. <br /><br />Hur ska man få dem perfekta och glansiga med lite hårdare skal som inte rinner bort?Emppuhttps://www.blogger.com/profile/11315858963035715592noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7274617505148008441.post-69845171405696660072009-10-16T10:22:04.635+03:002009-10-16T10:22:04.635+03:00ja, det var lite att ta i, men super är den iallaf...ja, det var lite att ta i, men super är den iallafall :)Elisabethttps://www.blogger.com/profile/01120335590509740439noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7274617505148008441.post-11967795695100049552009-10-15T23:46:18.516+03:002009-10-15T23:46:18.516+03:00Faktiskt en bra upfinning,fast jag inte är säker o...Faktiskt en bra upfinning,fast jag inte är säker om den är den bästa...Jag har en likadan,men inte Lekues, utan en annan firma, men jag är riktigt nöjd med mitt lock också:-)Jaelhttps://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.com