tag:blogger.com,1999:blog-7274617505148008441.post2246713360910945705..comments2023-10-25T13:03:26.721+03:00Comments on Piece of Cake: Jamie Olivers ruggigt goda canneloniElisabethttp://www.blogger.com/profile/01120335590509740439noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-7274617505148008441.post-48498854138157265502015-02-08T20:05:46.369+02:002015-02-08T20:05:46.369+02:00Underbart god! Underbart god! Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7274617505148008441.post-46310125745955969462013-04-05T15:02:38.529+03:002013-04-05T15:02:38.529+03:00Gjort det här receptet flera gånger nu.
Tack för i...Gjort det här receptet flera gånger nu.<br />Tack för inspirationen! <br /><br />/JennieAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7274617505148008441.post-22439502261664908912010-01-09T22:05:06.185+02:002010-01-09T22:05:06.185+02:00Jag lagade de här canneloni i dag. De blev jättego...Jag lagade de här canneloni i dag. De blev jättegoda! Min pappa tycker inte så mycket om att äta blomkål men han älskade de här canneloni! :)Noorahttps://www.blogger.com/profile/14544667592997123064noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7274617505148008441.post-54107686825231670782009-11-25T12:48:07.407+02:002009-11-25T12:48:07.407+02:00Hej Emelie! Du har så rätt, det står faktiskt sard...Hej Emelie! Du har så rätt, det står faktiskt sardeller i originalreceptet, och det är sardeller jag också brukar använda! Jag ska genast uppdatera receptet, tack för kommentaren!Elisabethttps://www.blogger.com/profile/01120335590509740439noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7274617505148008441.post-84702664432260083062009-11-25T12:32:41.801+02:002009-11-25T12:32:41.801+02:00tack så mycket för den svenska översättningen av r...tack så mycket för den svenska översättningen av receptet! funderar dock på det här med anjovis. har nämligen lagat efter ett liknande recept av jamie en gång med det som heter anjovis i sverige och det blir inte alls samma sak som när man använder sardeller som jag tror är det han menar. tack igen!emelienoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7274617505148008441.post-82352577743551293832009-10-28T16:37:32.685+02:002009-10-28T16:37:32.685+02:00Cannelonit on kyllä hyviä, hyvä että ne on "l...Cannelonit on kyllä hyviä, hyvä että ne on "löydetty" nyt myös teidän keittiössä! :)Elisabethttps://www.blogger.com/profile/01120335590509740439noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7274617505148008441.post-30801791675230538992009-10-28T10:06:06.176+02:002009-10-28T10:06:06.176+02:00Vau! Tein ensimmäistä kertaa minkäänlaisia cannelo...Vau! Tein ensimmäistä kertaa minkäänlaisia canneloneja viime viikonloppuna ja innostuin. Tämä näyttää kertakaikkisen herkulliselta reseptiltä. Taidan jatkaa cannelonikokeiluja hyvinkin pian :)Petra / Patalintuhttps://www.blogger.com/profile/02062871234935264182noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7274617505148008441.post-19517679005073311282009-10-25T06:03:28.999+02:002009-10-25T06:03:28.999+02:00wow vilka häftiga bilder!
o döden i grytan låter ...wow vilka häftiga bilder!<br /><br />o döden i grytan låter som ett hemskt ställe, men det måste väl vara bra om folk ändå vill äta där :)Emppuhttps://www.blogger.com/profile/11315858963035715592noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7274617505148008441.post-41878238093476902009-10-24T20:31:41.470+03:002009-10-24T20:31:41.470+03:00mmm.. den här är bästa canneloni som jag har ätit....mmm.. den här är bästa canneloni som jag har ätit. Och chianti passar bra med canneloni!Ville-Veikkonoreply@blogger.com